Dreptul de autor

Întregul conţinut al site-ului www.atumsports.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe şi alte date – este proprietatea S.C Atum Medcare S.R.L, şi a furnizorilor săi şi este apărat de Legea dreptului de autor şi de legile privind proprietatea intelectuală şi industrială. Folosirea fără acordul scris al S.C. Atum Medcare S.R.L, a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseşte conform legilor în vigoare.

Accesul la informaţiile din site

S.C Atum Medcare S.R.L garantează tuturor utilizatorilor acces limitat, în interes personal, pe site-ul www.atumsports.ro şi nu le conferă drepturile de a descărca sau de a modifica parţial sau integral site-ul, de a reproduce parţial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Atum Medcare fără acordul prealabil scris al acesteia.

Limitarea răspunderii pentru produsele vândute

Produsele sunt oferite în forma în care vin de la producător şi, de asemenea, în limita stocului disponibil. Atum Medcare nu oferă nici o garanţie în mod expres sau implicit, în ceea ce priveşte inclusiv, dar fără limitare la funcţionarea acestui site, informaţia, conţinutul, materialele sau produsele de pe site, precum şi potrivirea lor unui anumit scop. Atum Medcare nu poate garanta disponibilitatea în stoc a tuturor produselor prezentate.
Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate în orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). Atum Medcare şi furnizorii săi îşi rezervă dreptul să modifice specificaţiile tehnice ale produselor fără o notificare prealabilă. Conţinutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcătuit în colaborare strânsă cu reprezentanţii mărcilor respective. Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe site, prin e-mail, telefonic, prin altă metodă) acceptarea acestei comenzi, deci încheierea acordului de voinţă şi a contractului de vânzare cumpărare se face în momentul semnării de către client a facturii fiscale ce însoţeşte produsul. Factura fiscală ţine loc de contract de vânzare-cumpărare. Lansarea comenzii, e-mail-ul automat care se transmite după primirea comenzii şi discuţiile telefonice, prin e-mail şi prin orice alte metode, cu personalul S.C. ATUM MEDCARE S.R.L., nu constituie acceptări ferme ale comenzii şi deci nu semnifică încheierea contractului la distanţă.

Limitarea răspunderii pentru preţuri

Preţurile prezentate includ TVA (confom legislatiei în vigoare), însă nu includ cheltuielile de livrare, în afara cazului în care se specifică în mod expres pe site acest lucru.

Limitarea răspunderii pentru livrare

Livrarea produselor are o arie de extindere naţională şi, astfel, se va face oriunde în România. Atum Medcare îşi rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea clienţilor. În cazul comenzilor livrate în provincie, pe lângă tariful perceput de Atum Medcare pentru produse, se va solicita clientului plata unui tarif de livrare, tarif care va fi adus la cunoştiinta clientului în momentul confirmării comenzii.
Atum Medcare îşi rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de Atum Medcare care includ: incendii, explozii, inundaţii, epidemii, greve, acţiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forţă majoră, conform uzanţelor legii româneşti. În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menţionată, în intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni încă o dată după ce va restabili contactul cu clientul, moment în care comanda va fi anulată şi produsul returnat la sediu, clientul urmând să suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

Limitarea răspunderii pentru plată

Plata produselor comandate conform acestui Contract cu Clienţii se poate efectua în avans sau la livrarea produselor. Atum Medcare îşi rezervă dreptul ca în anumite cazuri să solicite plata produselor în avans. Plata în avans se poate realiza prin mandat poştal sau prin ordin de plată; dovada plăţii trebuie trimisă catre Atum Medcare la adresa de e-mail office@atum-medcare.ro. Livrarea va fi efectuată numai dupa intrarea banilor în contul Atum Medcare.

Dreptul pentru returnarea produselor

Clientul are obligaţia de a notifica în scris Atum Medcare că doreşte returnarea produsului/produselor achiziţionate, fără penalităţi, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului în ambalajul original. Returnarea se va face doar dacă se constată că produsul/produsele solicitate are/au defect de fabricaţie. Nu se acceptă produse înapoi dacă nu au fost folosite corespunzător, ducând la deteriorarea acestora. Transportul va fi suportat de client.

Litigii şi dispoziţii finale

Orice altă problemă cauzată de produsele şi serviciile prezentate pe Atum Medcare sau de informaţiile prezentate pe acest site şi care nu este deja tratată de nici un articol din prezentul document, se va soluţiona pe cale amiabilă în termen de 30 de zile lucrătoare de la data sesizării în scris a problemelor, de către utilizator. În cazul în care nu s-a reuşit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competenţa revine instanţelor româneşti de judecată, părţile alegând competenţa instanţelor de pe raza municipiului Bucureşti. Clientul îşi asumă în totalitate aceste riscuri odată ce îşi exprimă acordul faţă de acest Contract cu Clienţii.

Livrarea produselor

Raspuns: Livrarea comenzilor se face astfel prin intermediul Fan Courier.

Cum se poate efectua plata comenzii?

Raspuns: Ramburs, transfer bancar sau prin plata cu card de credit .

Transportul

Raspuns: Plata transportului va fi suportată de client. Costul transportului este de 25 lei/ colet pentru livrarile standard. Pentru localităţi în afara reţelei de curierat costul transportului se va calcula în functie de kilometrii suplimentari şi va fi comunicat telefonic. Costul suplimentar va fi suportat de client.

În cât timp pot primi comanda?

Raspuns: Dacă produsul se află pe stoc, comanda va fi livrată în maxim 72 de ore.

Aceste termene de livrare pot sa varieze si pot sa fie depasite  in anumite perioade a anului (periada de Black Friday , perioada Craciunului) sau in perioade in care circulatia  pe drumurile este ingreunata din cauze naturale (drumuri inzapezite, drumuri blocate).

Pentru evitarea eventualelor neplaceri cauzate de timpi de livrare va rugam sa ne contactati, completand formularul de contact din sectiune contact